I *heart* our life

Аз и К сме различни от другите. Не защото сме най-уникалните хора на света, а просто защото сме по-други птици от общо приетите. Ние сме nerds. Ето някои от любимите ни занимания: обожаваме да ходим на кино, да четем книги, да гледаме филми у дома, също  всевъзможни сериали (фентъзи, апокалиптични, постапокалиптични, утопични, философски, романтични, комедийни, драматични… you name it), зарибени сме силно по най-различни комикси, имаме collectible фигурки на разни супергерои и сме горди собственици на PS3, Xbox360 и PSP. Къщата е зарината от книги, игри и най-различни колекционерски боклучки. Просто ни харесва да изследваме тоя тип изкуство (защото всичко това си е изкуство) и посвещаваме значителна част от времето си за него. Различаваме се само по това, че той е по-затворен тип, а аз съм тотален екстроверт, който не може да изживее пълноценно каквато и да е емоция без да я изрази някъде с думи или с друго. (hint: имам няколко блога, тъмбрл, пинтерест, туитър и фейсбук, в които съм доста активна).

Уикендите обикновено прекарваме в 1. спане , 2. филмов маратон, 3. цъкане на различни игри, 4. цъкане безцелно в интернет, 5. спане. Доста пъти, когато приятелите ни забягват нанякъде (планина, изкачване по еко пътеки, и др подобни), им отказваме, и така предизвикваме не малко сърдения и чуденки как така не искаме да изживеем пълноценно тоя уикенд, сред природата, а си стоим вкъщи.

Работата е там, че за нас нашият живот си е пълноценен. Когато ни се спи, спим, когато ни се излиза – излизаме. Хобитата ни са различни – моето е салсата, а на Киро – нищоправенето (lol) но едно от нещата, в които най-много си пасваме, е страстта ни към филмовото и графично изкуство, и тя едно от нещата, които ни сближават от първия ден, в който се „събрахме”.

Разбира се, не е далеч момента, в който ще ни се наложи да прекарваме уикендите си не в спане и блажени забавления, а в отглеждане на диви и щастливи дребосъци. Може би това ме кара да оценявам още повече тия спокойни уикенди, защото това ще се промени достатъчно скоро. Честно казано.. нямам търпение! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s